RSS

Hack a Motorola RAZR cell phone passNese keni Motorola RAZR edhe nuk e dini kodin e sigurise per te pasur qasje ne te tani keni mundesin me e "hacku" per disa sekonda.

Vetem shtypni 0 (zero) deri sa nuk ndalet dhe pastaj shtypni OK dhe aq, keni qasje ne celularin.

blog comments powered by Disqus
Powered by Alba-Hack