RSS

Nokia 888 - Celulari i ardhmerise
Eshte nje koncept se si mund te duket nje model i NOKIA-s ne te ardhmen. Koncepti i ketij modeli eshte dizajnuar nga dizajnuesi industrial, turku Tamer Nakisci. Perveq celulareve ai meret edhe me dizajn te automjeteve, ku edhe nje kohe te gjate ai ka punuar ne Itali, per gjigantin e madh te industrise automobilistike FIAT. Tani jeton dhe punon ne vendilindjen e tij, ne Stamboll.
blog comments powered by Disqus
Powered by Alba-Hack