RSS

Lingvosoft Fjalor Anglisht - Shqip (English- Albanian Dictionary)Instalimi:
1) Hapeni RAR dosjen
2)Ne RAR-in do te gjeni edhe 2 dosje te tjera, njëri është per instalim kurse tjetri është Crack-u
3)E hapni te parin dhe bëni instalimin
4)Pasi keni kryer instalimin, e hapni Crack-un dhe e kopjoni ne direktoriumin ku është instaluar fjaloriblog comments powered by Disqus
Powered by Alba-Hack