RSS

Dita e parë e emrimit (1981) - Film Shqiptar


Filmi "Dita e parë e emrimit"
Regjia: Rikard Ljarja
Skenari: Kiço Blushi
Producent: Shqipëria e re
Muzika: Robert Radoja.

Përmbajtja: Bardha është përgjegjëse sektori në një kooperativë bujqësore ndërsa Gjika përgjegjës turni në një minierë. Për punë të palodhur ata emërohen në dikastere të ministrisë Bardha drejtoreshë në një ministri ndërsa Gjika zv/ministër. Këto emërime priten me gëzim nga minatorët dhe kooperativistët.

Shkarko (Downadoad)


http://rapidshare.de/files/40040418/Dita_e_pare_e_emerimit.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/40040419/Dita_e_pare_e_emerimit.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/40040420/Dita_e_pare_e_emerimit.part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/40040729/Dita_e_pare_e_emerimit.part4.rar.html


blog comments powered by Disqus
Powered by Alba-Hack