RSS

Mysafiri (1979)


Filmi "Mysafiri" prodhim i vitit 1979.

Regjisor: Hysen Hakani, Skenari: Mark Dodani, Hasan Prela, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Shaqir Kodra.

Interpretojnë: Xhemal Tafaj, Stavri Shkurti, Esma Agolli, Thimi Filipi Petraq Xhillari etj.

Përmbajtja e filmit

“Mysafiri” është një agjent i sigurimit të shtetit i cili infiltrohet në agjenturat e zbilimit të huaj që operojnë në Shqipëri. Duke pasur në dorë disa të dhëna kompromentuese të marra nga Agathia agjentët e huaj kërcënojnë ing. Fation Papa dhe përpiqen ta detyrojnë të zbulojë informacione në lidhje me minerale të rralla në Shqipëri.

Shkarko (Download)

http://rapidshare.de/files/40234182/Mysafiri.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/40234183/Mysafiri.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/40234184/Mysafiri.part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/40234445/Mysafiri.part4.rar.html
http://rapidshare.de/files/40234446/Mysafiri.part5.rar.html

blog comments powered by Disqus
Powered by Alba-Hack